VRAAG:

Als ik op de paarse microfoon knop klik, dan krijg ik de melding dat er de telefoon geen toegang heeft tot de microfoon:

ANTWOORD:

De oplossing verschilt per toestel. We leggen hieronder uit hoe dit in zijn werk gaat op de verschillende telefoons.

1. iPhone met de Safari browser

2. Android met de Chrome browser

3. Android met de Samsung browser

1. iPhone met Safari:

a. Klik links in de browser balk op de 'aA' knop:

b. Klik op Website-instellingen

c. Ga naar "Geef Pryv.it toegang tot"

d. Klik op Microfoon en kies "Sta toe"
e. Klik rechts bovenin op "Gereed"

2. Android - Chrome browser:

a. Klik op het slotje in de URL balk voor het woord "Pryv.it"

b. Klik op Permissions/Permissies

c. Zorg dat Microfoon op Allowed staat ( switch naar rechts)

3. Android - Samsung browser:

a. Open "Settings" menu, door op de drie streepjes rechts onderin te klikken:

b. Kies voor "Settings":

c. Onderstaand scherm verschijnt:

b. Scroll naar "Sites en downloads"

c. Kies "Enable Microphone"

d. Zet de switch voor https://pryv.it aan: